fbpx

Pensiunea La Traian

Activitati recreative

Pe langa spatiile de relaxare oferite de Pensiunea „La Traian”, mai aveti la dispozitie nenumarate activitati recreative care vor face concediul dumneavoastra unul de neuitat. Fie ca veniti la noi cu un grup de prieteni sau cu familia, exista ceva de facut pentru fiecare dintre voi. Va asiguram ca nimeni nu se va plictisi, indiferent de varsta, datorita frumusetii cu care Delta va inconjoara si datorita gamei variate de activitati cu care va intampinam!

Videoproiector in curte

In cazul in care preferati sa va petreceti serile de concediu in aer liber, va punem la dispozitie un videoproiector pe care puteti urmari cele mai importante meciuri ale momentului sau, de ce nu, un film sau o emisiune interesanta.

Plimbari cu tractorul

La distanta de doar 25 de minute de mers pe apa de Pensiunea „Cuibul Cucului”, cea de-a doua pensiune din brandul La Traian, gasiti superbul sat Caraorman, care adaposteste cel mai batran stejar din Delta Dunarii. Pentru o plimbare cu adevarat rustica, prin Padurea Caraorman, situata in inima Deltei, la Fantana Vanatorilor, puteti inchiria un tractor din sat. Astfel, veti avea parte de privelisti minunate si senzatii tari si veti putea admira un numar impresionant de cai salbaticiti care va vor taia respiratia cu frumusetea lor.

Lectii interactive de pescuit pentru amatori

Daca printre dumneavoastra se numara persoane care doresc sa pescuiasca sau care vor sa invete sa prinda peste in Delta Dunarii, noi va punem la dispozitie scule de pescuit, dar si ghizi care sa va invete cum sa manuiti undita.

Puteti organiza astfel si un mic concurs de pescuit. Asadar, fir intins, dragi prieteni!

Picnicuri pe malul Dunarii

Pentru o experienta autentica, personalul pensiunii „La Traian” va pune la dispozitie ocazia de a servi pranzul pe malul baltii. Toata vesela va fi transportata cu barca, iar dumneavoastra veti putea incerca una dintre cele mai delicioase ciorbe de peste din Delta Dunarii, gatita dupa reteta traditional lipoveneasca. Ghidul va poate gati, de asemenea, si un gratar de peste, pui sau porc.