Pensiunea La Traian

Plimbari cu barca

Adevaratul spectacol al naturii, numit Delta Dunarii, poate fi admirat in cel mai bun mod din barca, in timpul unei plimbari agroturistice. Pensiunea “La Traian” va pune la dispozitie posibilitatea de a face plimbari cu barci cu motor, cu capacitati intre 25 si 225cp, pe toata durata zilei, insotiti de ghizi specializati.

Gama noastra de barci este diversificata pentru a indeplini dorintele tuturor tipurilor de turisti, de la cei impatimiti de birdwatching care prefera plimbarile lente, linistite si pana la pescarii sportivi sau grupurile tinere puse pe distractie, care prefera barcile rapide.

Pretul unei plimbari cu barca este de 80lei/pers – pentru un minimum de 3 persoane.

Traseele de plimbare cu barca vor fi stabilite impreuna cu personalul pensiunii, in functie de preferintele dumneavoastra. Pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce puteti face pe toata durata sejurului dumneavoastra in Delta Dunarii, va invitam pe pagina Ce facem in Delta.

Important!

Consumul de benzina necesar deplasarii cu barca se va achita separat.
Taxa de acces in Rezervatie (5 lei/pers/zi)se achita la Centrul de Informare Turistica din Murighiol sau la sediul ARBDD din Tulcea.
Permisele de pescuit sportiv sunt gratuite si se pot elibera, la fel ca si cele de acces in Rezervatie (5 lei/pers/zi) online de pe www.ddbra.ro, din Tulcea de la sediul ARBDD, sau de la automatele din Corbu sau Navodari.
Copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani profita de GRATUITATE totala.
Copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, li se va plati doar 50% din suma totala.