Pensiunea La Traian

Plimbari cu barca

Adevaratul spectacol al naturii, numit Delta Dunarii, poate fi admirat in cel mai bun mod din barca, in timpul unei plimbari agroturistice. Pensiunea “La Traian” va pune la dispozitie posibilitatea de a face plimbari cu barci cu motor, cu capacitati intre 25 si 225cp, pe toata durata zilei, insotiti de ghizi specializati.

Gama noastra de barci este diversificata pentru a indeplini dorintele tuturor tipurilor de turisti, de la cei impatimiti de birdwatching care prefera plimbarile lente, linistite si pana la pescarii sportivi sau grupurile tinere puse pe distractie, care prefera barcile rapide.

Pretul unei plimbari cu barca este de 80lei/pers. Puteti oricand opta si pentru pachetul nostru promotional, „Pelican”, in valoare de 175lei/pers/zi, care cuprinde toate cele trei servicii principale ale Pensiunii „La Traian”. Mai multe detalii despre el aici.

Traseele de plimbare cu barca vor fi stabilite impreuna cu personalul pensiunii, in functie de preferintele dumneavoastra. Pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce puteti face pe toata durata sejurului dumneavoastra in Delta Dunarii, va invitam pe pagina Ce facem in Delta.

Important!

Consumul de benzina necesar deplasarii cu barca se va achita separat.
Atat taxa de acces in Rezervatie (5 lei/pers/zi), cat si taxa de pescuit sportiv (30lei/pers/an) se achita la Centrul de Informare Turistica din Murighiol sau la sediul ARBDD din Tulcea.
Copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani profita de GRATUITATE totala.
Copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, li se va plati doar 50% din suma totala.